Menekşe Durmuşoğlu Anaokulu

Vizyon: Menekşe Durmuşoğlu Anaokulu çalışanları olarak okulumuzda öncelikle öğrencilerimize öğrenme ortamında her türlü fırsatın verildiğini belirtmek istiyoruz. Geliştirmiş olduğumuz bu vizyon modeliyle öğrenci-veli ve öğretmen arasındaki diyoloğu artırarak kaliteyi, planlamayı, başarıyı ön planda tutuyoruz.

Misyon: Menekşe Durmuşoğlu Anaokulu olarak misyonumuz, öğrencilerimizin kendi yetenekleri doğrultusunda öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerikli ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. yüzyılın gelişen gereksinimlerine yanıt verebilecek becerileri kazandırmaktır.

Başarılar:

Saatler: 08.30-13.30
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: servis bulunmamaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://meneksedurmusogluanaokulu.meb.k12.tr

Adres - Yenişehir Mah. Y.İ.B Okulu Küme Evleri No5 MENEKŞE DURMUŞOĞLU ANAOKULU Kiğı/BİNGÖL

Öğretim Şekli :Normal Eğitim

Yerleşim Yeri - Yenişehir Mah. Y.İ.B Okulu Küme Evleri N0:5 MENEKŞE DURMUŞOĞLU ANAOKULU KİĞI/ BİNGÖL

Ulaşım İlçe Merkezinde

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe Merkezinde